Prosjektleder

Sted: RingerikeSøknadsfrist: 02.11.18

Vi søker en prosjektleder til vår avdeling på Hønefoss. Arbeidsområde vil primært være på Ringerike og omegn. Avdelingen har kontor på Kartverksveien 7 ved Hvervenmoen på Hønefoss. 

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder i Asker Entreprenør må du kunne håndtere både store og små prosjekt. Typiske prosjekter for oss er skolebygg, næringsbygg og bolig. 

Vi organiserer våre prosjekter ut fra størrelse og kompleksitet, men prosjektleder vil alltid ha tilgang på støttefunksjoner i sentraladministrasjon og dyktige anleggsledere med formenn til å lede håndverkere og underentreprenører. 

Kvalifikasjoner

Du er fortrinnsvis sivilingeniør, bygningsingeniør med erfaring som prosjektleder eller anleggsleder fra entreprenørvirksomhet. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Personlige egenskaper

Vi forventer at du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt høy arbeidskapasitet. 

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige lønnbetingelser og bonus
  • Et spennende og utviklende arbeidsmiljø med velfungerende systemer og rutiner
  • Gode pensjons- og forsikringsavtaler

 

OM ARBEIDSGIVEREN

Selskapet har hovedkontor på Hvalstad i Asker, samt regionskontorer i Nittedal, Follo/Østfold og Ringerike. Med omtrent 150 ansatte håndterer vi byggeprosjekter i Oslo, Akershus, Oppland, Buskerud, Vestfold, Ringerike og Østfold.

Asker Entreprenør AS er en del av Ø.M. Fjeld-konsernet. ØM Fjeld med underselskaper omsatte i 2017 for 2100 MNOK og Asker Entreprenør kommer i 2018 til å omsette for omtrent 1100 MNOK. 

Kontaktperson for stillingen er regionleder Ole Einar Rongved og kan treffes på telefonnummer 915 64 770.

Ledige stillinger

Stilling Sted Søknadsfrist
ProsjektlederRingerike02.11.18
AnleggslederRingerike02.11.18
FormannRingerike02.11.18
Tømrere og forskalingssnekkereRingerike02.11.18
Åpen søknadAsker/Hagan/Moss/RingerikeIngen frist