Prosjektleder

Sted: MossSøknadsfrist: Snarest

Vi søker en prosjektleder til vår avdeling som har base i Moss. Primært arbeidsområde vil være Follo/Østfold. Avdelingen omsatte for omtrent 180 MNOK i 2017 og skal omsette for omtrent 200 MNOK i 2018.

Som prosjektleder i Asker Entreprenør må du kunne håndtere både store og små prosjekt. Typiske prosjekter for oss er skolebygg, næringsbygg og bolig. 

Vi organiserer våre prosjekter ut fra størrelse og kompleksitet, men prosjektleder vil alltid ha tilgang på støttefunksjoner i sentraladministrasjon og dyktige anleggsledere med formenn til å lede håndverkere og underentreprenører. 

Du er fortrinnsvis sivilingeniør, bygningsingeniør med erfaring som prosjektleder eller anleggsleder fra entreprenørvirksomhet. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt høy arbeidskapasitet. 


Vi tilbyr

 

  • Konkurransedyktige lønnbetingelser og bonus

 

  • Et spennende og utviklende arbeidsmiljø med velfungerende systemer og rutiner

 

  • Gode pensjons- og forsikringsavtaler 

Om arbeidsgiveren

Selskapet har hovedkontor på Hvalstad i Asker, samt regionskontorer i Nittedal, Follo/Østfold og Ringerike. Med omtrent 140 ansatte håndterer vi byggeprosjekter i Oslo, Akershus, Oppland, Buskerud, Vestfold, Ringerike og Østfold. 

Asker Entreprenør AS er et datterselskap eid 60 prosent av Ø.M. Fjeld. 

Asker Entreprenør AS kommer til å omsette for omtrent 1000 MNOK i 2018 og ØM Fjeld med underselskaper omsatte i 2017 for 2100 MNOK.

Ledige stillinger

Stilling Sted Søknadsfrist
ProsjektlederMossSnarest
ProsjektlederAskerSnarest
AnleggslederMossSnarest
AnleggslederAskerSnarest
FormannAskerSnarest
TømrerAskerSnarest
Åpen søknadAsker/Hagan/Moss/RingerikeIngen frist