Prosjektleder

Sted: MossSøknadsfrist: Snarest
Asker Entreprenør skal vokse videre og ved vårt regionkontor i Moss skal vi styrke organisasjonen med en prosjektleder.

Som prosjektleder får du det totale ansvaret for økonomi, fremdrift, kvalitet og HMS i egne prosjekter. Du vil bidra det interne tilbudsarbeidet og i kontraktsinngåelse med byggherre og du leder ditt eget prosjektteam gjennom faglig støtte og personlig veiledning. Prosjektleder kontraherer underleverandører og arkitekter/konsulenter/rådgivere i samarbeid med prosjektteamet etter behov og samarbeider tett med byggherre for å sikre at våre kunder blir fornøyde.

Du er fortrinnsvis ingeniør eller sivilingeniør og har solid erfaring fra byggeprosjekter. Vi vektlegger spesielt en kommersiell innstilling og gode samarbeidsevner med fokus på problemløsning.

Våre byggherrer/oppdragsgivere og samarbeidsparter skal møte en profesjonell entreprenør som tenker kvalitet og langsiktighet. Dette krever både høy kompetanse og personlige egenskaper som initiativ, gode kommunikasjonsevner og besluttsomhet.

Asker Entreprenør kan tilby en fleksibel, uformell og kompetent organisasjon med en god ordrereserve og lokal forankring i Follo/Østfold.

Vi ønsker at du bidrar aktivt til å videreutvikle vår faglige kompetanse og vårt gode arbeidsmiljø.  

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources på telefon 909 80 198.  Alle henvendelser behandles konfidensielt. Klikk SØK HER for å komme inn på Compass hjemmeside, hvor du kan registrere din CV og søke stillingen eller send din CV direkte til Johnny Aastad på e-post: ja@compass.no
  

Ledige stillinger

Stilling Sted Søknadsfrist
AnleggslederHaganSnarest
AnleggslederMossSnarest
FormannMossSnarest
KalkulasjonsmedarbeiderAskerSnarest
ProsjektlederMossSnarest
ProsjekteringslederMossSnarest
Åpen søknadAsker/Hagan/MossIngen frist