Prosjekteringsleder

Sted: MossSøknadsfrist: Snarest
Asker Entreprenør skal vokse videre og ved vårt regionkontor i Moss skal vi styrke organisasjonen med en prosjekteringsleder.

Ditt hovedansvar blir å lede prosjekteringen i ett eller flere prosjekter og levere prosjekteringstjenester i henhold til byggherrens forventninger og våre egne krav til utførelse og kvalitet. Dette innebærer at du leder prosjekteringsgruppen i samsvar med budsjett og fremdriftsplan for gjennomføringen av byggeprosjektet.
 
I prosjektet rapporterer du til prosjektleder og samarbeider tett med resten av prosjektteamet. Du må kjenne til offentlige tekniske krav til byggeprosjekter og du skal ivareta disse under byggeprosessen.

Du er fortrinnsvis ingeniør eller sivilingeniør og har solid erfaring med byggeprosjekter, enten hos entreprenør eller hos rådgivende ingeniør. Vi vektlegger spesielt  byggfaglig kompetanse og gode samarbeidsevner med fokus på problemløsning.

Våre byggherrer/oppdragsgivere og samarbeidsparter skal møte en profesjonell entreprenør som tenker kvalitet og langsiktighet. Dette krever både høy kompetanse og personlige egenskaper som initiativ, gode kommunikasjonsevner og besluttsomhet.

Asker Entreprenør kan tilby en fleksibel, uformell og kompetent organisasjon med en god ordrereserve og lokal forankring i Follo/Østfold.

Vi ønsker at du bidrar aktivt til å videreutvikle vår faglige kompetanse og vårt gode arbeidsmiljø.  

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources på telefon 909 80 198.  Alle henvendelser behandles konfidensielt. Klikk SØK HER for å komme inn på Compass hjemmeside, hvor du kan registrere din CV og søke stillingen eller send din CV direkte til Johnny Aastad på e-post: ja@compass.no
  

Ledige stillinger

Stilling Sted Søknadsfrist
AnleggslederHaganSnarest
AnleggslederMossSnarest
FormannMossSnarest
KalkulasjonsmedarbeiderAskerSnarest
ProsjektlederMossSnarest
ProsjekteringslederMossSnarest
Åpen søknadAsker/Hagan/MossIngen frist