Formann

Sted: RingerikeSøknadsfrist: 02.11.18

Vi søker en formann til vår avdeling på Hønefoss. Arbeidsområde vil primært være på Ringerike og omegn. Avdelingen har kontor på Kartverksveien 7 ved Hvervenmoen på Hønefoss. 

Arbeidsoppgaver

Formannen er ansvarlig for å lede produksjonen og driften på byggeplassen. Formannen vurderer mannskapsbehov og følger opp logistikken på byggeplassen. Formannen er ansvarlig for kvalitets- og HMS kontroll innenfor sitt ansvarsområde.

Kvalifikasjoner

Du har fortrinnsvis utdannelse som bygningsingeniør, teknisk fagskole, eller fagutdannelse i fagområde tømmer/betong. Vi ser for oss at du har erfaring som arbeidsleder/formann eller Bas fra entreprenørvirksomhet. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt høy arbeidskapasitet er nødvendig.

Personlige egenskaper

Selvstendig, gode samarbeidsevner, lederegenskaper, problemløser

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og bonus

  • Et spennende og utviklende arbeidsmiljø med velfungerende systemer og rutiner

  • Gode pensjons- og forsikringsavtaler

OM ARBEIDSGIVEREN

Selskapet har hovedkontor på Hvalstad i Asker, samt regionskontorer i Nittedal, Follo/Østfold og Ringerike. Med omtrent 150 ansatte håndterer vi byggeprosjekter i Oslo, Akershus, Oppland, Buskerud, Vestfold, Ringerike og Østfold.

Asker Entreprenør AS er en del av Ø.M. Fjeld-konsernet. ØM Fjeld med underselskaper omsatte i 2017 for 2100 MNOK og Asker Entreprenør kommer i 2018 til å omsette for omtrent 1100 MNOK. 

Kontaktperson for stillingen er regionleder Ole Einar Rongved og kan treffes på telefonnummer 915 64 770.

 

Ledige stillinger

Stilling Sted Søknadsfrist
ProsjektlederRingerike02.11.18
AnleggslederRingerike02.11.18
FormannRingerike02.11.18
Tømrere og forskalingssnekkereRingerike02.11.18
Åpen søknadAsker/Hagan/Moss/RingerikeIngen frist